Littekens

Littekens kunnen veroorzaakt worden door acne, maar ook door (schaaf)wonden en operaties. Littekens kunnen permanente rode en bruine verkleuringen (pigment) vertonen en oneffenheden in de huid achterlaten. De verkleuringen en onregelmatigheden kunnen er onrustig uitzien. Zowel de verkleuringen als de oneffenheden kunnen goed behandeld worden met onze huidbehandelingen. Let op: een litteken gaat nooit in het geheel weg, wij kunnen het litteken uitsluitend verbeteren.

Behandeling

Littekens kunnen goed worden behandeld met diverse methodes

IPL De Ellipse IPL (Intense Pulsed Light) geeft korte flitsen van intens licht. De huid neemt de energie van de lichtflitsen op waardoor roodheid en pigment vervagen, de huidtextuur verbetert en actieve acne wordt geremd.

IPL
De Ellipse IPL (Intense Pulsed Light) geeft korte flitsen van intens licht. De huid neemt de energie van de lichtflitsen op waardoor roodheid en pigment vervagen, de huidtextuur verbetert en actieve acne wordt geremd.

Met de IPL kunnen we de huid aanzienlijk verjongen en verfrissen. De poriën verfijnen en de huidteint egaliseert. Ook wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, waardoor de huid verjongt en verstevigt.

Vaatjes, roodheid en pigmentvlekken – ook van littekens – vervagen door de huid met de IPL te behandelen. De flitsen van de IPL doden ook de bacteriën van actieve acne, waardoor puistjes indrogen en de roodheid verder afneemt.

Frax:
Een frax behandeling is een goede methode om de huid te verjongen en vernieuwen. Oneffenheden zoals acnelittekens of onregelmatigheden in de huid kunnen goed worden behandeld met deze methode. Ook fijne lijntjes en een slappe huid zullen baat hebben bij deze methode.

In de huid worden op gecontroleerde manier minuscule regelmatige gaatjes gemaakt. Hierdoor wordt de huid gedwongen om zichzelf te vernieuwen en nieuw collageen te vormen.

Peeling: Een peeling verbetert de huidstructuur, egaliseert de huidskleur en vermindert oneffenheden in de huid. Met een peeling verwijderen we oude oppervlakkige huidcellen,