Henna brows

Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij Henna brows om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Wat Henna zo bijzonder maakt is dat de Henna verf ook op de huid blijft zitten, en in sommige gevallen zelfs twee weken. Dit geeft als resultaat dat je een strakkere vorm hebt zodat je geen wenkbrauw make-up meer nodig hebt. Henna verf is er in verschillende kleuren om voor ieder een gewenst resultaat te bereiken.

Veelgestelde vragen

Nee. Wenkbrauwhenna is een product op basis van natuurlijke indiase henna, maar er zijn kleurpigmenten aan toegevoegd om de henna die mooie tint te geven. Wel is de henna vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Je mengt het namelijk ook met water.

De henna houd tot maximaal 1,5 week op de huid maar dit is sterk afhankelijk van een aantal factoren. Op een vette huid verdwijnt het wat sneller. Maar ook als je je wenkbrauwen vaak intensief wast.

Nee. We kunnen de wenkbrauwen wel voller maken en lege plekjes opvullen, maar we kunnen geen hele nieuwe vorm creëren. Je wilt natuurlijk ook niet een hele vorm buiten de natuurlijke wenkbrauwen maken omdat, wanneer de verf van de huid verdwijnt, het er nog wel natuurlijk uit moet zien.

Dat mag alleen niet in de eerste 48 uur. Ook doet de zon of zonnebank de kleur sneller vervagen.

Ja dat mag, maar wees hier wel voorzichtig mee. Chloor- en zout water hebben een oplichtend effect. Ga ook niet zwemmen de eerste 24 uur na de behandeling omdat je ze de eerste 24 uur dient droog te houden.

Browlift

Just brow with the flow.

Heb jij gekrulde, warrige, of naar beneden wijzende wenkbrauw haren? En wil je toch strakke wenkbrauwen? Maak dan kennis met Browlift. Met deze nieuwe behandeling plaatsen we jouw natuurlijke wenkbrauwharen in de juiste richting. Dat doen we met een speciale browlift lotion.

Het resultaat? Je wenkbrauwen ogen meteen veel voller en strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ongeveer zes weken zichtbaar. De Browlift behandeling is een complete behandeling, inclusief verven en shapen (waxen, tweezen en stylen) van je wenkbrauwen.

Veelgestelde vragen

De browlift behandeling is perfect voor iedereen die mooie volle wenkbrauwen wilt.

Nee. De behandeling is niet schadelijk voor de wenkbrauwharen. Wel worden er tijdens de behandeling chemische producten gebruikt waar een extreem gevoelige huid op kan reageren.

Dat kan zeker. Alleen de eerste 24 uur niet. De wenkbrauwen mogen de eerste 24 uur namelijk niet nat worden. Sowieso wordt aangeraden om wenkbrauw gel te gebruiken om te wenkbrauw haren wel vast te zetten in vorm.

De browlift blijft rond de 4 tot 6 weken mooi. Maar dit is geheel afhankelijk van hoe je zelf met de wenkbrauwen omgaat. Het is namelijk belangrijk dat je de wenkbrauwharen dagelijks de juiste richting op borstelt. Verder is het ook afhankelijk van de groeicyclus van de wenkbrauwen.

De behandeling mag elke 6 tot 8 weken herhaald worden.  Als je dit eerder dan de 6 weken doet dat is er wel een kans dat de haartjes beschadigd raken.

Lashlift

Natuurlijke krul, buitengewone oogopslag.

Een lashlift zorgt voor een prachtige krul in je natuurlijke wimpers. We krullen je wimperhaartjes om siliconenpads en fixeren ze met een speciale lashlift lotion. Vervolgens verven we ze. Je wimpers blijven nu zeker vijf tot zeven weken in een mooie, natuurlijke krul. Het is nu tijd om afscheid te nemen van je mascara of wimperkrultang.

Veelgestelde vragen

Gemiddeld blijft het resultaat van een lashlift 6 tot 8 weken zichtbaar. Dit is afhankelijk van je groeicyclus. Wimpers vallen van nature uit en er komen weer nieuwe wimpers voor in de plaats. Dit proces duurt gemiddeld tussen de 6 tot 8 weken.

Nee! De behandeling is niet schadelijk. Wij zijn allemaal opgeleid om deze behandeling veilig uit te voeren. Wel is het belangrijk dat je je aan de nazorg houd en dat er minimaal 6 weken tussen 2 lashlift behandelingen zitten.

Jazeker. Zelfs voor korte wimpers is een lashlift geschikt.

Wanner de natuurlijke wimpers erg beschadigd zijn door een wimperkruller oid dan raden wij aan om eerst de wimpers te laten herstellen. Dit kan je doen dmv een wimperserum. Deze verkopen wij ook in de salon. Na een aantal weken kan je dan een lashlift behandeling ondergaan.

Nee. Wij adviseren om de wimpers de eerste 24 uur vrij te houden van water, make up en cremes. Na de eerste 24 uur kan je alles weer me je wimpers.

Dit kan vanaf 24 uur na de behandeling.

Wenkbrauwen stylen

Stylen voor een sprekend resultaat.

Je wenkbrauwen zijn het belangrijkste punt van je gezicht. Door je wenkbrauwen te stylen kun je je uitstraling een enorme boost geven. Ga jij voor een nog sprekender of open uitstraling? Zijn jouw wenkbrauwen in de juiste vorm waardoor je gezicht nog meer spreekt? Maak gerust een afspraak, we geven je graag advies.