Browlift

Just brow with the flow.

Heb jij gekrulde, warrige, of naar beneden wijzende wenkbrauw haren? En wil je toch strakke wenkbrauwen? Maak dan kennis met Browlift. Met deze nieuwe behandeling plaatsen we jouw natuurlijke wenkbrauwharen in de juiste richting. Dat doen we met een speciale browlift lotion.

Het resultaat? Je wenkbrauwen ogen meteen veel voller en strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ongeveer zes weken zichtbaar. De Browlift behandeling is een complete behandeling, inclusief verven en shapen (waxen, tweezen en stylen) van je wenkbrauwen.

Lashlift

Natuurlijke krul, buitengewone oogopslag.

Een lashlift zorgt voor een prachtige krul in je natuurlijke wimpers. We krullen je wimperhaartjes om siliconenpads en fixeren ze met een speciale lashlift lotion. Vervolgens verven we ze. Je wimpers blijven nu zeker vijf tot zeven weken in een mooie, natuurlijke krul. Het is nu tijd om afscheid te nemen van je mascara of wimperkrultang.

Wenkbrauwen stylen

Stylen voor een sprekend resultaat.

Je wenkbrauwen zijn het belangrijkste punt van je gezicht. Door je wenkbrauwen te stylen kun je je uitstraling een enorme boost geven. Ga jij voor een nog sprekender of open uitstraling? Zijn jouw wenkbrauwen in de juiste vorm waardoor je gezicht nog meer spreekt? Maak gerust een afspraak, we geven je graag advies.