Veelgestelde vragen

De Hydrafacial-behandeling verwijdert dode huidcellen en verwijderd onzuiverheden terwijl de nieuwe huid tegelijkertijd wordt gevoed met reinigende en hydraterende serums – volledig aangepast aan dehuidproblemen!  De behandeling is rustgevend, verfrissend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief.

De signature is de basis behandeling, hierbij hoort het reinigen van de huid, een peeling, het uit reinigen van de poriën, een masker en een antioxidanten serum. De deluxe en platina beginnen hetzelfde, alleen komt er LED therapie bij. Bij de platina hoort als extra stap ook nog een lymfedrainage.

De Hydrafacial behandeling is een snelle, efficiënte behandeling die minder dan een uur. De behandeling wordt vaak omschreven als een gevoel van een stofzuigertje die over het gezicht beweegt. Omdat er geen downtime is, kunt u make-up aanbrengen en direct na de behandeling terugkeren naar uw normale activiteiten. Wel zou er wat resterende roodheid te zien kunnen zijn. Dit trekt na een paar uur weer weg.

Veel mensen melden dat ze na slechts één behandeling zichtbare huidverbetering en een gelijkmatige, stralende huidskleur zien. Deze resultaten en hydratatie kunnen 5 tot 7 dagen of zelfs langer duren. Een behandeling per maand wordt aanbevolen voor het verbeteren van het zicht van fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, mee-eters, acne en vette of verstopte huid.

Lichttherapie is het aanbrengen van lichtenergie op de huid voor therapeutische voordelen. De energie die door de LED’s wordt geleverd, verbetert het cellulaire metabolisme, versnelt het herstel en de aanvulling van beschadigde huidcellen en stimuleert de productie van collageen. Als gevolg hiervan kunnen huidtextuur, huidtint en elastine worden verbeterd met een reeks behandelingen. Blue light therapie helpt een vette of verstopte huid te verbeteren en kan worden gebruikt om matige inflammatoire acne te behandelen. Red light therapie helpt een verouderde huid om van de rimpels en fijne lijntjes af te komen.

Lymfedrainage kan helpen met de bloedsomloop, ontgifting, teint te verbeteren en te resulteren in een stevigere huid. 33% van het lymfestelsel bevindt zich in het gezicht. Een zachte lymfatische massage kan het openen van het lymfestelsel stimuleren, de lymfestroom verhogen en helpen bij de afvoer van stilstaand cellulair vocht en vrijgekomen van toxines.

Andere voordelen van lymfedrainage zijn een vermindering van fijne lijntjes en rimpels en een vermindering van de gezwollen en/of rode huid (oedeem).