Observ 360

Ontdek de geheimen van je huid.

Je huid, je grootste orgaan, verdient elke dag je volle aandacht. Om je huid gezond en vitaal te houden, is het verstandig om je huid zo nu en dan goed onder de loep te leggen. Bij FaceFactory maken we gebruik van de Observ 520: een huidscan die je huid analyseert tot in de diepere huidlagen.

Wanneer je bij ons een afspraak maakt voor een huidscan, dan maken we foto´s in zes verschillende huidanalyse-modi. Deze foto’s helpen ons in het opstellen van het correcte behandelplan voor je huid. De scan geeft ons bovendien inzichten die met het blote oog niet zichtbaar zijn.

Vaak beginnen huidaandoeningen in de diepere lagen van de huid, waardoor ze pas later echt zichtbaar worden. Kenmerken die we kunnen meten zijn ondermeer huidgevoeligheid, couperose, elasticiteit, vochtgehalte, huidstructuur, grove poriën, zonbeschadiging, pigmentatie en talgproductie. Ook kunnen we een prognose geven over hoe de huidveroudering zich kan ontwikkelen.

Met jouw goedkeuring slaan we de scans op in onze database. Zo kunnen we na een behandelkuur de beelden met elkaar vergelijken. Wil jij ook zicht op (en onder) je huid? Maak dan snel een afspraak met ons.