PRX peeling

De PRX-T33 Peeling is meer dan een alleen een peeling!

Voor iedereen die meer wil dan een peeling, maar geen ingrijpende cosmetische behandeling wil ondergaan, is de PRX-T33 Peeling de oplossing. Deze skin booster geeft de huid een frisse oppepper en al na één behandeling zul je merken dat je huid gladder en steviger aanvoelt.

Wat is PRX-T33 Peeling?

Dit is een nieuwe behandelmethode die gericht is op het verbeteren van de huidstructuur en huidconditie. De werkzame componenten zijn waterstofperoxide, TCA en kojinezuur. Door deze unieke samenstelling kan deze peeling de huid op verschillende huidlagen verbeteren. De booster stimuleert de huidvernieuwing en vertraagt daardoor het verouderingsproces. De huid zal verstrakken en rimpels of lijntjes zullen zichtbaar verdwijnen. Het resultaat is een herstelde teint en elasticiteit van de huid. Maar de peeling is ook in te zetten bij een jonge huid, omdat de booster onzuiverheden en mee-eters doelgericht aan kan pakken.

Hoe werkt de peeling?

Tijdens de behandeling wordt het PRX-T33 serum aangebracht op de huid. Zodra de eerste laag is ingetrokken, wordt er een nieuwe laag aangebracht. Hoeveel lagen er uiteindelijk nodig zijn, is afhankelijk van je huid. Je kunt tijdens de behandeling een prikkelende sensatie verwachten. Na de behandeling wordt de huid gereinigd en zie je direct dat de huid frisser, stralender en jonger oog. De dag na de behandeling kan de huid ietwat rood zijn, maar dit zal binnen een dag weer wegtrekken. Ook kan er lichte vervelling optreden, maar geen zorgen, dit is een teken dat de huid zich aan het vernieuwen is.

Verschillende huidtypes

Omdat elke huid anders is, kan een peeling het beste volledig gepersonaliseerd worden. Maar bij de PXR-T33 Peeling is dit niet nodig. Deze peeling is namelijk geschikt voor elk huidtype. Zowel de jonge, gevoelige, slappe, of verouderde huid kan met de PRX-T33 skin booster behandeld worden. Maar ook littekens worden met de de behandeling aangepakt. Het resultaat zal bovendien ook voor iedereen hetzelfde zijn: een gladde, volle en stevige huid. Dit maakt de PRX-T33 Peeling ideaal voor elk huidprobleem!