SkinPen Behandeling

1 behandeling €195,- Actie nu € 165,-
3 behandelingen pakket €150 per behandeling

De microneedling behandeling met de SkinPen is een veelzijdige, effectieve en medische behandeling die veel huidproblematiek kan verbeteren. De behandeling is geschikt voor bijna elk huidtype, waaronder (acne)littekens, rimpels, zonschade en pigmentproblemen.

De SkinPen is het eerste door de FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is ook het enige systeem dat door de FDA is goedgekeurd voor veilige en effectieve behandeling van acne-littekens. Deze behandeling is ook geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door middel van fibroblasten die collageen en elastine aanmaken. De SkinPen vermindert fijne lijntjes en vergrote poriën.

Bij medische micro-needling worden met behulp van kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terechtkomen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd, waardoor nieuw collageen en elastine worden aangemaakt.

Wat is het resultaat?

De huid wordt steviger, voller en de huidteint wordt egaler, frisser en stralender. Het zorgt voor een zichtbaar resultaat en kan worden toegepast voor verschillende indicaties, zoals een doffe huid, acne, littekens, fijne lijntjes, zonbeschadiging, verslapte huid, vergrote poriën en striae.

Na de behandeling

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat rood uitzien na de behandeling en zal het warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. U ontvangt 2 nazorgproducten om het herstel de bevorderen. Deze zijn inbegrepen in de prijs. Zorg ervoor dat je na de behandeling minimaal 2 weken uit de zon gaat en bescherm je gezicht met een SPF. Ook voor de behandeling is zonsvermijding belangrijk.

Voor een optimaal resultaat raden wij 3 tot 6 behandelingen aan met een interval van 4 weken.