SkinPen Behandeling

1 behandeling €195,- Actie nu € 165,-
3 behandelingen pakket €150 per behandeling

De microneedling behandeling met de SkinPen is een veelzijdige, effectieve en medische behandeling, die veel huidproblematiek kan verbeteren. De behandeling is in te zetten voor bijna iedere huid, zoals (acne)littekens, rimpels, zonschade en pigmentproblemen.

De Skinpen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Ook is het als enige systeem FDA goedkeurend voor het veilig en effectief behandelen van acne-littekens. Ook is deze behandeling geschikt voor het verstevigen en het egaliseren van de huid door middel van fibroblasten die collageen en elastine aanmaken. De Skinpen verminderd fijne lijntjes en grove poriën.

Het medisch micro-needling word, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Al tijdens de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine word aangemaakt.

Resultaat?
De huid word steviger, voller en de huidteint word egaler, frisser en stralender. Het zorgt voor een zichtbaar resultaat. Het kan voor vele indicaties worden ingezet zoals een doffe huid, acne, littekens, fijne lijntjes, zonbeschadeging, verslapte huid, vergrote poriën en striae.

Na de behandeling

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat rood uitzien na de behandeling en zal het warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. U ontvangt 2 nazorgproducten om het herstel de bevorderen. Deze zijn inbegrepen in de prijs. Zorg ervoor dat je na de behandeling minimaal 2 weken uit de zon gaat en bescherm je gezicht met een SPF. Ook voor de behandeling is zonsvermijding belangrijk.

Voor een optimaal resultaat raden wij 3 tot 6 behandelingen aan met een interval van 4 weken.