XL Hair®

XL Hair bestaat uit hyaluronzuur, vitaminen, groeifactoren (FGF) en een biorevitalisatie complex. Samen zorgen deze stoffen er voor dat de haarzakjes die onvoldoende voedingsstoffen hebben, worden gevoed en opnieuw worden geactiveerd. Dunner wordend haar wordt hiermee aangepakt. Het resultaat is dikker en steviger haar. Om de XL Hair behandeling uit te voeren moeten er haarzakjes aanwezig zijn in de hoofdhuid. De injectie van de voedings- en groeistoffen gebeurt namelijk in de haarzakjes. Deze behandeling kan niet uitgevoerd worden op plekken waar het haar volledig weg is, daar is een transplantatie voor nodig. De XL Hair behandeling leidt niet tot het ontstaan van nieuwe haarzakjes, maar tot het opnieuw activeren van een gezonde haargroei in de bestaande haarzakjes.

Wat doet XL Hair?

  • Stopt haaruitval
  • Stimuleert nieuwe haargroei
  • Voedt en activeert de haarfollikels
  • Verlengt de anagene fase
  • Verkort de telogene fase
  • Draait het proces van verschrompeling van haarfollikels terug (alopecia androgenetica)

Het is een lokale behandeling die haarfollikels voedt en stimuleert ,het stopt haaruitval en activeert de groei van nieuwe haren. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

XL Hair®️ is een ‘hair booster’, een injectievloeistof voor de hoofdhuid die de haarfollikels voedt en reactiveert. Het bevat een groot aantal actieve ingrediënten zoals hyaloronzuur en maar liefst 47 actieve ingrediënten (zoals groeifactoren (FGF), koperpeptide, antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides, aminozuren en sporenelementen).

XL Hair®️ wordt ingebracht  met behulp van microneedling en het belangrijke voordeel daarvan is dat het de doorbloeding van de hoofdhuid bevordert (een slechte doorbloeding  is één van de oorzaken van haaruitval). Samen met de voedende ingrediënten in XL Hair®️ worden de haarzakjes optimaal gestimuleerd en geactiveerd

Op de dag van de behandeling was je je haar van tevoren met scalpfit shampoo . Na de behandeling mag je die dag je haar niet meer wassen en ook geen haarproducten gebruiken. (De dag erna mag dit weer wel.)

Je huid kan er wat rood uitzien na een behandeling, maar dit is tussen je haar weinig tot niet zichtbaar en trekt na enkele uren weer weg.

Een behandeling voor mannen bestaat doorgaans uit 6 sessies, voor vrouwen is dit 8 sessies. De eerste 4 behandelingen dienen wekelijks plaats te vinden en daarna eens per twee weken. In sommige situaties kunnen meer behandelingen nodig zijn

Om de behaalde resultaten te behouden of verder te verbeteren is het aan te raden om iedere 6-8 weken terug te komen voor een losse behandeling of de hele kuur na 6-8 maanden te herhalen.