Brow lifting

De Brow Lift is een snelle manier om de wenkbrauwen in een bepaalde richting en style of vorm te krijgen die een paar weken blijft zitten. Dit doen we met speciale lotions. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en het blijft ongeveer 6 weken zitten maar dit is wel afhankelijk van de groei cyclus van je wenkbrauw haren.


Lash lifting

De Lash Volume Lift is een behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

 


Wenkbrauwen waxen & verven

Verzorgde wenkbrauwen zorgen voor een grote impact op je look. Het mooi in shape krijgen van je wenkbrauwen is daarom een goede manier om er zelfs zonder make-up verzorgd uit te zien. In overleg zullen wij de beste manier adviseren om je wenkbrauwen te epileren of te waxen. Hierbij gebruiken wij zeer milde wax of een pincet. 


Wimpers verven

Wil je je wimpers verven? Het hebben van mooie, volle, lange & donkere wimpers is eigenlijk iets wat elke vrouw wilt hebben. Gelukkig bestaat hiervoor mascara, echt een van mijn favoriete make-up producten! Een andere manier om je wimpers mooi donkerder te krijgen is als je je wimpers verft. Wanneer je bijvoorbeeld van nature een lichte kleur wimper hebt, of als je wellicht niet tegen mascara kan, kan het verven van je wimpers een handige oplossing zijn


Gezicht waxen

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt. Eerst ontsmetten we de huid. De wax brengen we aan met een spatel en vervolgens trekt ze met een snelle handbeweging de wax van je af. Dan brengen we een lotion aan die kalmeert en de lege haarzakjes laat dichttrekken.