Skin

Hydrafacial

De hydrafacial is een gezichtsbehandeling die bestaat uit drie stappen. Het reinigen van de huid en het verwijderen van dode huidcellen door middel van exfoliatie en een milde peeling om de poriën vrij van vuil te maken.

 

Vervolgens worden diepe onzuiverheden uit de huid gezogen, met een speciaal ontwikkeld apparaat, een soort stofzuigertje.

 

Tijdens dit proces worden vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur de huid ingesluisd.

Schoonheidsbehandeling

Onze gezichtsbehandelingen zijn er voor huidverbetering en huidverjonging. Heb je een huidprobleem?

Wij behandelen o.a.: acne, pigmentvlekken littekens.

FaceFactory werkt met dermatologische, dierproefvrije producten van uitstekende merken zoals Image Skincare. SkinCeuticals en Murad.

Microneedling

Bij microneedling wordt er gebruik gemaakt van zeer fijne naaldjes om de lederhuid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt. Het is een effectieve manier om de huid te vernieuwen voor een gezonde, frisse en stralende huid.

 

Micro needling wordt succesvol toegepast bij:(acne)littekens, een door zon beschadigde huid. grove poriën en/of grove huidstructuur, melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd, rimpels en fijne lijntjes.