Is Hydrafacial goed voor jou?

 

Ja! We hebben geen type. HydraFacial richt zich op alle huidproblemen. 
- fijne lijntjes + rimpels

- elasticiteit + stevigheid

- egale teint + jeugdigheid

- huidtextuur

- bruine vlekken

- olie + verstopte huid

- grote poriën

 

 

Hoe werkt het? 

De HydraFacial super serums geven onmiddellijk een stralende huid. De combinatie van zuigkracht en insluizing van peptides en (fruit)zuren is perfect om verstopte poriën diep te reinigen. Om de huid te beschermen tegen vroegtijdige veroudering, zijn anti-oxidanten van cruciaal belang.

 

Tijdens de HydraFacial wordt een van de krachtigste anti-oxidanten – paardenkastanje extract – ingesluisd in de huid. Daarnaast zorgen lactaatzuur, glycolzuur en salicylzuur ervoor dat de dode huidcellen op effectieve en milde wijze worden losgeweekt van de huid, zonder dat deze gaat vervellen. Hyaluronzuur zorgt daarnaast voor de ultieme hydratatie van de huid.

 

Met de HydraFacial zal niet alleen de huid zichtbaar verbeteren, maar met frequente behandelingen zal de gezondheid van de huid herstellen. Maandelijkse behandeling wordt aanbevolen bij behoud van een gezonde huid. Voor het verbeteren van de huid (bij acne (littekens), rosacea, psoriasis, eczeem, zonbeschadiging, pigmentvlekken en fijne lijntjes en rimpels) wordt de HydraFacial ingezet in kuurvorm van minimaal 3 behandelingen.