Injectables

Een goed uitgevoerde medisch cosmetische correctie ziet er natuurlijk uit. Subtiel en gebalanceerd. Dat is waar wij voor staan. Injectables is een overkoepelende naam voor cosmetische behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van Botox en/of fillers.

De onderhuidse prikjes kunnen onder andere een oplossing bieden voor rimpels en lijntjes, migraine, en huidverzakking. De behandeling is vaak simpel, snel en pijnloos. Efficiënt zijn injectables zeker. Ze kunnen je huidproblemen verhelpen en zorgen voor een jonge, frisse uitstraling.

We krijgen vaak de vraag hoe lang injectables blijven zitten. Wij begrijpen deze vraag. Bij FaceFactory maken we gebruik van verschillende soorten injectables. Ze zijn allemaal van A-kwaliteit, waaronder B, hyaluronzuur, Sculptra en Radiesse.

De verschillende soorten fillers en B hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Ook de duurzaamheid verschilt. Zo werkt een b-behandeling gemiddeld 3 tot 6 maanden en een hyaluronzuur-behandeling 6 tot 18 maanden.

Gemiddeld heb je zo’n 12 maanden plezier van de injectables. Toch is het erg belangrijk om van tevoren te overleggen welke injectable het beste past bij jouw wensen en behoeften. De cosmetische arts zal u adviseren wanneer u de injectable eventueel het best kunt laten bijvullen.