Permanent laser ontharing

Kies voor tijd voor jezelf.

Doe jezelf een groot plezier. Kies voor nooit meer waxen, epileren of scheren. Kies voor tijd voor jezelf. Met onze unieke laserbehandeling pakken we je haargroei aan bij de bron. Dat begint met een behandelplan, helemaal afgestemd op jouw huid, haartype en wensen. Zo zorgen we voor een gegarandeerd pijnvrij en haarvrij resultaat.

Glad, blijvend, pijnloos.

Bij FaceFactory werken we met de GentleLase Pro: een van de meest geavanceerde lasers van dit moment. De Gentlelase Pro wordt gezien als de meest effectieve laser ter wereld. Deze laser verwijderd zelfs de meest kleine donshaartjes. Op deze manier kunnen we binnen 6 behandelingen een volledig glad en blijvend resultaat bereiken. Volledig pijnloos!

Wat is laserontharen eigenlijk?

Laseren is een vorm van ontharen waarbij je haren definitief worden verwijderd. Dat doen we door de haren te vernietigen bij de bron: de eiwitten in het haarzakje. Ons laserapparaat is zo afgesteld dat de zeer krachtige lichtstraal alleen wordt opgenomen door het pigment van het haar. Het haar geleidt vervolgens het laserlicht naar het haarzakje. Op deze manier komt je haar niet meer terug.

Meerdere behandelingen.

Hou er rekening mee dat niet alle ongewenste haren in één keer volledig kunnen verwijderd. Je haren moeten namelijk in de groeifase zitten om definitief vernietigd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, zijn er meerdere behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen.

Behandelwijze.

Voordat we beginnen, stellen we eerst een behandelplan op. We brengen je wensen in kaart, net als je huid- en haartype. Samen met jou nemen we elke stap door. Zo weet je exact wat je kunt verwachten. Voor de behandeling is belangrijk dat je je huid hebt geschoren. Zo kunnen we optimaal zelfs de meest fijne haartjes verwijderen.

De behandeling.

Tijdens de behandeling maakt de GentleLase Pro gebruik van een uniek koelingssyteem.

De laserkop spuit een spray, die je huid verkoeld en beschermd. Hierna volgt direct een laserflits. Zo kunnen we je huid snel laseren en de eiwitten in de haarzakjes vernietigen. Op deze manier sterven de haarzakjes af. Haargroei is op deze manier verleden tijd.

Het resultaat.

De Gentlelase Pro geeft snel resultaat. Al na één behandeling. Wil je definitief van je ongewenste haargroei af? Dat kan in ongeveer 5 behandelingen. Het aantal behandelingen is altijd per persoon verschillend en afhankelijk van je huid, haar, haarstructuur, de diepte van het haarzakje, hormonen en leeftijd.

Benieuwd geworden? Kom bij ons langs voor een gratis intakegesprek. We geven je graag advies over de beste aanpak. Speciaal voor jouw lijf.