• O2 lift treatment € 89,-

 

-Huidanalyse & behandelplan

-Reinigen

-Diepte reiniging

-Verwijderen van onzuiverheden

-Image O2 lift treatment zuurstof rijke behandeling voor alle huidtypes

-Masker

-Dagverzorging

-Thuisadvies

-45 minuten

Deze behandeling is geschikt als jij een feestje, bruiloft of een andere belangrijke gelegenheid hebt. Deze Luxe behandeling gebruikt zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie van enzymen in de huid en laat deze opgelicht, verfrist en  verjongd achter.

 

  • Vitamine C Facial € 80,- 

Inclusief intensieve peeling op basis van retinol gecombineerd met 40% vitamine C.

-Huidanalyse & behandelplan

-Reinigen

-Diepte reiniging

-Verwijderen van onzuiverheden

-Murad Vitamine C behandelingen 

-Masker

-Dagverzorging

-Thuisadvies

-45 minuten

Ideaal tegen Ouderdomsvlekjes en Hyperpigmentatie – Geeft de vale teint weer kleur – Geschikt tegen fijne lijntjes en rimpels.
 

  • Intensieve Rimpel behandeling € 90,- 

Inclusief intensieve enzymatische peeling. Ondersteunt bij verlies stevigheid – Geschikt bij couperose – Ideaal bij een droge en dunner wordende huid – Ook zeer geschikt voor mensen die veel vliegen.

Deze gezichtsbehandeling vermindert snel en drastisch rimpeltjes door krachtige exfoliators terwijl de huid langdurig wordt gehydrateerd. Deze gezichtsbehandeling laat zichtbare verbetering in textuur en stevigheid zien zonder de huid te irriteren.

De exclusieve Durian Cell Reform technologie zorgt voor een perfecte opname van anti-aging ingrediënten door de huid. Deze klinisch bewezen, resultaatgerichte gezichtsbehandeling zal uw huid helderder, gladder en steviger maken, al na 1 behandeling.

 

  • Fruitzuur (AHA) Anti-Aging Facial € 85,- 

Inclusief intensieve fruitzuur peeling aangepast op uw huidtype (PH3.0). Behandeling om fijne lijntjes en rimpels te verminderen – Tegen een vale, droge huid.

Fijne lijntjes en rimpels verminderen door het exfoliërende geconcentreerde glycolzuur (fruitzuur) waardoor dode huidcellen worden verwijderd. Een unieke, gepatenteerde mix van anti-oxidanten en anti-inflammatoire hydratoren verzacht en revitaliseert de huid om een zachtere en gladdere teint te onthullen.

De sterkte van de gezichtsbehandeling wordt door onze schoonheidsspecialiste geleidelijk opgevoerd, waardoor er een verbetering in huidtextuur, stevigheid en jeugdigheid te zien zal zijn. Geschikt voor alle huidtypes.

 

  • Anti-aging Acne Facial € 85,- 

Inclusief diep reinigende enzymatische peeling (PH 7). Tegen rimpels en lijntjes – Ondersteunt de huid tegen acne – Reinigt poriën en helpt puistjes voorkomen.


Met deze professionele krachtige gezichtsbehandeling wordt de missie tegen puistjes en de tekenen van huidveroudering naar een volgende niveau gebracht. Puistjes verminderen en tegelijkertijd wordt de huid helderder, gladder en jonger.

Direct zichtbaar resultaat door deze wetenschappelijk geformuleerde facial die de huid helpt om de poriën te reinigen, roodheid te kalmeren en ontstekingen te verlichten terwijl het de elasticiteit stimuleert, de huid ‘opvult’ en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

 

  • Aanvulling gezichtsbehandeling € 30.00

Microdermabrasie