• Al onze gezichtsbehandelingen bestaan uit een:

- Intake en huidanalyse

- Reiniging

- Stomen en mee-eters verwijderen

- Peeling

- Masker 

- Serum, dag- of nacht-, oog- en lipverzorging. 

 

  • Vitamine C Facial € 80,- 

Inclusief intensieve peeling op basis van retinol gecombineerd met 40% vitamine C.
Ideaal tegen Ouderdomsvlekjes en Hyperpigmentatie – Geeft de vale teint weer kleur – Geschikt tegen fijne lijntjes en rimpels.
 

Blootstelling aan milieufactoren kan een breed scala aan huidproblemen veroorzaken. Deze anti-oxidant gezichtsbehandeling is ontwikkeld om helderheid, textuur, elasticiteit en stevigheid te herstellen en ondertussen de pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels te laten overgaan in een egale en gladde huid.

Deze gepatenteerde infusietechnologie zorgt ervoor dat pure vitamine C direct opgenomen wordt door de huid voor maximale resultaten. Een significante verbetering is al te zien na 1 gezichtsbehandeling

 

  • Intensieve Rimpel behandeling € 90,- 

Inclusief intensieve enzymatische peeling. Ondersteunt bij verlies stevigheid – Geschikt bij couperose – Ideaal bij een droge en dunner wordende huid – Ook zeer geschikt voor mensen die veel vliegen.

Deze gezichtsbehandeling vermindert snel en drastisch rimpeltjes door krachtige exfoliators terwijl de huid langdurig wordt gehydrateerd. Deze gezichtsbehandeling laat zichtbare verbetering in textuur en stevigheid zien zonder de huid te irriteren.

De exclusieve Durian Cell Reform technologie zorgt voor een perfecte opname van anti-aging ingrediënten door de huid. Deze klinisch bewezen, resultaatgerichte gezichtsbehandeling zal uw huid helderder, gladder en steviger maken, al na 1 behandeling.

 

  • Fruitzuur (AHA) Anti-Aging Facial € 85,- 

Inclusief intensieve fruitzuur peeling aangepast op uw huidtype (PH3.0). Behandeling om fijne lijntjes en rimpels te verminderen – Tegen een vale, droge huid.

Fijne lijntjes en rimpels verminderen door het exfoliërende geconcentreerde glycolzuur (fruitzuur) waardoor dode huidcellen worden verwijderd. Een unieke, gepatenteerde mix van anti-oxidanten en anti-inflammatoire hydratoren verzacht en revitaliseert de huid om een zachtere en gladdere teint te onthullen.

De sterkte van de gezichtsbehandeling wordt door onze schoonheidsspecialiste geleidelijk opgevoerd, waardoor er een verbetering in huidtextuur, stevigheid en jeugdigheid te zien zal zijn. Geschikt voor alle huidtypes.

 

  • Anti-aging Acne Control Facial € 85,- 

Inclusief diep reinigende enzymatische peeling (PH 7). Tegen rimpels en lijntjes – Ondersteunt de huid tegen acne – Reinigt poriën en helpt puistjes voorkomen.


Met deze professionele krachtige gezichtsbehandeling wordt de missie tegen puistjes en de tekenen van huidveroudering naar een volgende niveau gebracht. Puistjes verminderen en tegelijkertijd wordt de huid helderder, gladder en jonger.

Direct zichtbaar resultaat door deze wetenschappelijk geformuleerde facial die de huid helpt om de poriën te reinigen, roodheid te kalmeren en ontstekingen te verlichten terwijl het de elasticiteit stimuleert, de huid ‘opvult’ en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

 

  • Aanvulling gezichtsbehandeling € 30.00

Microdermabrasie en No Needle mesotherapie. 

 

Aanvulling Casmara maskers € 15.00

 

- Reaffirming Mask: Straffend / Ontgiftend / Bevochtigend.

Hét masker voor de verslapte, onzuivere en vette(re) huid. Het masker is gemaakt van actieve houtskool. Houtskool heeft absorberende kwaliteiten en het vermogen vrijkomende onzuiverheden en afvalstoffen te absorberen.

 - Gold Mask: Dit masker bevat 24 karaats goudstof, wat de huid revitaliseert. Tegelijkertijd verbetert het de stevigheid van de huid en zit het vol met antioxidant eigenschappen.

- Green tea Maks: Zuurstof / Verstevigend / Revitaliserend.

Bevat o.a. chlorofyl wat een actieve zuurstofverrijking geeft, verzachtend werkt en wondjes sneller doet genezen. 

- Re6tense Mask: Dit masker werkt als een antioxidant op de huid en heeft verstevigende en verzachtende eigenschappen.  Dit masker is geschikt voor elk huidtype, in het bijzonder voor de verslapte huid, dankzij zijn verstevigende, kalmerende en aromatische eigenschappen.

 - Goij Mask: De Goji speelt een belangrijke rol in de traditionele Chinese geneeskunde. Het verhoogt de energie, verbetert de bloedsomloop en herstelt het welzijn en optimisme. Heeft een sterke antioxiderende werking, voorkomt tekens van veroudering, rijk aan voedingsstoffen, ontgift, activeert, bevordert de celactiviteit en verbetert de immuniteit van de huid. De Goji bes bevat 500 keer meer vit. C in vergelijking met sinaasappelen!tamin

 

- Vitamin Vegetable Mask: Ideaal masker voor de rijpere door zon beschadigde en/of verwaarloosde huid. Het bijzondere is de toevoeging van vitamine C met blekende en antioxidant eigenschappen. Het verbetert de synthese van collageen, elasticiteit en de vochtigheidsgraad.

- Rgnering Maks: Dit masker heeft een egaliserende, verzachtende en regenererende werking. Lijnzaad bevat oliën, mucilage en enzymen die de huid verzachten, verstevigen en kalmeren. 

- Re6tense Maks: Dit masker werkt als een antioxidant op de huid en heeft verstevigende en verzachtende eigenschappen. Dit masker is geschikt voor elk huidtype, in het bijzonder voor de verslapte huid, dankzij zijn verstevigende, kalmerende en aromatische eigenschappen.