RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner

Het 2.0ml RevítaLash Advanced Eyelash Conditioner verzorgt de wimpers en helpt breekbaarheid en broosheid van de wimperhaartjes tegen te gaan. De wimpers worden verzorgd en het wimperserum helpt bij het verstevigen van de wimpers, waardoor breekbaarheid verminderd kan worden. Ook verbetert het RevitaLash Advanced wimperserum de glans en flexibiliteit van de wimpers, waardoor ze er sterker en voller uit gaan zien.

 

Gebruiksaanwijzing:

De 2.0ml RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner is zeer eenvoudig in gebruik en geeft zeer mooie resultaten. Door slechts éénmaal per dag een dun lijntje van het wimperserum aan te brengen bij de wimperaanzet, kunnen de wimpers al een optimaal resultaat bereiken.

€ 87,50

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Vita Liberata Tanning Mitt

Met deze tanning mitt kunt u uw zelfbruiner gemakkelijk en streeploos aanbrengen op de huid.

€ 4,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Vita Liberata pHenomenal 2 - 3 Week Tan Mousse Dark

Vita Liberata Phenomenal 2-3 Week Tan Mousse Dark is een supersnel drogende zelfbruiner die tot wel 3 weken een mooie, zongebruinde teint geeft. Dit is wel 4 keer langer dan andere zelfbruiners! De mousse bevat speciale pHenO2-technologie voor een langdurige, natuurlijk ogende bruine teint. De zelfbruiner is geurloos, vlekvrij en bevat gecertificeerde biologische ingrediënten en plantenextracten voor een langdurig gehydrateerde, fluweelzachte huid. Dit product is geschikt voor lichaam en gezicht.

Tip: Voor het beste resultaat raden we aan om de mousse aan te brengen met een zelfbruinerhandschoen (los verkrijgbaar).

€ 37,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Vita Liberata pHenomenal 2-3 week Tan Mousse Medium

Vita Liberata Phenomenal 2-3 Week Tan Mousse Medium is een supersnel drogende zelfbruiner die tot wel 3 weken een mooie, zongebruinde teint geeft. Dit is wel 4 keer langer dan andere zelfbruiners! De mousse bevat speciale pHenO2-technologie voor een langdurige, natuurlijk ogende bruine teint. De zelfbruiner is geurloos, vlekvrij en bevat gecertificeerde biologische ingrediënten en plantenextracten voor een langdurig gehydrateerde, fluweelzachte huid. Dit product is geschikt voor lichaam en gezicht.

 

Gebruisaanwijzing
Stap 1 – Zorg dat de huid 24 uur van tevoren geexfolieerd is. Dit kan met een scrub, maar een exfoliant is ook mogelijk. .

Stap 2 – Let op: Gebruik geen moisturizer, body lotion of douche crème voorafgaand aan de Vita Liberata zelfbruiningsmousse. Dit kan ervoor zorgen dat bepaalde delen van de huid te vet zijn, waardoor je een vlekkerig resultaat krijgt.

Stap 3 – Goed schudden voor gebruik. Gebruik de Vita Liberata Tanning Mitt (zelfbruiner handschoen) om de 2-3 Week Tan Mousse aan te brengen. Breng een pompje op de handpalm van de tanning mitt aan, knijp even zodat het product goed verdeeld is en smeer het vervolgens met grote cirkelvormige bewegingen uit. 

€ 37,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen


Dermaroller

Wat is Dermaroller

Dermaroller therapie is een techniek waarbij met behulp van kleine naaldjes gaatjes in de dermis worden gemaakt. Dit kan doormiddel van een roller of een pen. Hierdoor raakt de huid licht beschadigd. Tijdens het herstel van deze minuscule beschadigingen maakt de huid groeifactoren aan die ervoor zorgen dat er meer collageen en bindweefsel in jouw huid wordt aangemaakt. Dit zorgt voor een gladere, jongere, strakkere, stevigere en gezondere huid. Hierdoor zal je huid, dikker, weerbaarder, soepeler, sterker en egaler worden. Littekens verminderen, poriën worden minder zichtbaar en fijne lijnen vervagen.

Wat kan je verwachten bij de Dermaroller:

De Dermaroller therapie geeft een duidelijke verbetering van je huidstructuur bij onder andere acne en atrofische littekens, grove porien, brandwonden, verouderde en zonbeschadigde huid, rimpels en lijntjes in je gezicht en decolleté. Pigmentvlekken en een doffe uitstraling. Ook is het super geschikt voor striae en littekens. 

€ 65,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen