Simply Clean

Simply Clean is een krachtige reiniger die make-up verwijdert, geformuleerd met een oppervlakte-actiesysteem en een concentratie die zachtjes een oneffen of ruwe huid exfolieert. Deze unieke gelreiniger verwijdert op efficiënte wijze waterdichte make-up en overtollige olie om de huid schoon en klaar te maken voor in-office behandelingen en thuis cosmeceutisch gebruik.

€ 35,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Blemish + Age Toner

Blemish + Age Solution is ontwikkeld voor de verouderende huid die last heeft van puistjes. Het is samengesteld uit een drievoudige combinatie van exfoliërende bestanddelen (lipohydroxyzuur, glycolzuur en salicyluur) om overtollig residu en oppervlaktecellen efficiënt te verwijderen om zodoende de poriën weer vrij te maken. Ontwikkeld voor verouderende huid met neiging tot onzuiverheden, met een lage pH-waarde voor het onthullen van een heldere, verfijnde huid met effen teint.

€ 35,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Blemish + Age Cleanser

Blemish + Age Cleanser Gel is een grondige en doelgerichte combinatie van zuren die oppervlaktecellen verwijdert poriën,vrij maakt en de huid glad maakt. Het is een mix van lipohydroxyzuur, glycolzuur en salicylzuur die op doelgericht talg en vuil verwijderen, dode huidcellen exfoliëren en de poriën vrij maakt. Daarnaast helpt om de zichtbare tekenen van huidveroudering tegen te gaan, de huidtextuur verbetert en zorgt voor een gelijkmatige helderheid.

€ 35,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Gentle Cleanser

Gentle Cleanser is een romige, milde reiniger geformuleerd die allantoïne, glycerine en sinaasappelolie combineren om het huidoppervlak te verzachten en te herstellen. Deze niet-schuimende, zachte huidreiniger verwijdert efficiënt onzuiverheden en langhoudende gezichts- en oogmake-up zonder sporen van residu. De huid voelt zacht, gehydrateerd aan en is klaar voor in-office behandelingen en thuis cosmeceutisch gebruik.

€ 35,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Hydrating B5 Gel

Hydraterende B5-gel vult voedingsstoffen aan die de huid nodig heeft om glad aan te voelen en er jonger uit te zien. Deze olievrije moisturizer combineert vitamine B5 met hyaluronzuur, de natuurlijke hydratator van het lichaam, om vocht aan de huid te binden. Het kan alleen worden gebruikt of met een dagelijkse vochtinbrengende crème voor extra hydratatie en het is een ideale vochtinbrengende crème voor een acne-gevoelige huid.

€ 69,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Serum 10

Ideaal voor gevoelige huidtypes of die nieuw zijn voor vitamine C antioxidant serum, Serum 10 gebruikt 10% pure vitamine C (l-ascorbinezuur) en 0,2% ferulazuur om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren die bijdragen aan atmosferische huidveroudering - milieuschade en vroegtijdige tekenen van veroudering veroorzaakt door vrije radicalen door UVA / UVB-straling. Naast de voordelen van vitamine C, helpt dit antioxidant serum ook het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels te verbeteren.

€ 80,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

C E Ferulic

CE Ferulic bevat een synergetische combinatie van antioxidanten van 15% pure vitamine C, 1% vitamine E en 0,5% ferulazuur om de bescherming tegen milieuschade veroorzaakt door vrije radicalen die kunnen bijdragen aan atmosferische veroudering te verbeteren . Het is nu bewezen dat C E Ferulic gecombineerde oxidatieve schade veroorzaakt door UVA / UVB-stralen, ozonverontreiniging en uitlaatgassen van dieselmotoren met tot wel 41% vermindert. Naast de antioxiderende beschermende voordelen, verbetert C E Ferulic tekenen van veroudering en fotobeschadiging, het verschijnen van lijntjes en rimpels, en het verlies van stevigheid, terwijl het de teint van de huid verheldert.

€ 150,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Phloretin CF

Phloretin CF bevat een gepatenteerde synergetische combinatie van 2% phloretin, 10% pure vitamine C en 0,5% ferulazuur voor verbeterde bescherming tegen huidveroudering door de atmosfeer - milieuschade en vroegtijdige tekenen van veroudering veroorzaakt door vrije radicalen van UVA / UVB, infraroodstraling (IRA) en ozonverontreiniging (O3). Naast antioxiderende beschermende voordelen, verbetert Phloretin CF het uiterlijk van verkleuring, fijne lijntjes en een ongelijkmatige teint.

€ 165,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

AOX+ Eye Gel

AOX + Eye Gel is een baanbrekend serum-in-een-gel die een synergetische combinatie bevat van 5% pure vitamine C (l-ascorbinezuur), 1% floretine en 0,5% ferulazuur, samen met krachtige plantaardige ingrediënten om het tere ooggebied te beschermen door atmosferische huidveroudering - milieuschade en vroegtijdige tekenen van veroudering veroorzaakt door vrije radicalen van UVA / UVB, infraroodstraling (IRA) en ozonverontreiniging (O3). Dit verfrissende oogserum richt zich op zichtbare tekenen van veroudering, zoals kraaienpootjes en fijne lijntjes, en verbetert het uiterlijk van wallen, vermoeidheid en kringen onder de ogen.

€ 85,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Resveratrol B E

Resveratrol B E is een eersteklas nachtbehandeling die een maximale concentratie van 1% pure, stabiele resveratrol combineert, synergetisch verbeterd met 0,5% baicaline en 1% pure vitamine E (alfa-tocoferol) voor geoptimaliseerde anti-aging antioxidantprestaties. Deze gepatenteerde cocktail met antioxidanten neutraliseert vrije radicalen, ondersteunt de natuurlijke antioxiderende afweer van de huid en laat een zichtbare uitstraling en stevigheid zien.

€ 160,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

A.G.E. Eye Complex

A.G.E. Eye Complex is een geavanceerde anti-rimpel oogcrème die het uiterlijk van donkere kringen, wallen en kraaienpootjes verbetert in verband met geavanceerde glycatie-eindproducten (A.G.E.), een belangrijke factor in het natuurlijke verouderingsproces. Deze zijdezachte oogcrème is ontwikkeld voor de gevoelige ogen met een krachtige combinatie van proxylaan, bosbessenextract en een complex van flavonoïden en synergetische peptiden. Bevat ook optische diffusers om licht te verspreiden en de uitstraling van vermoeide, dof ogende ogen onmiddellijk te verbeteren.

€ 92,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

A.G.E. Interrupter

A.G.E. Interrupter is een geavanceerde rimpelbehandeling die de zichtbare tekenen van veroudering bestrijdt die worden veroorzaakt door geavanceerde glycatie-eindproducten (A.G.E.), een belangrijke factor in het natuurlijke verouderingsproces. Deze anti-verouderingscrème is geformuleerd om het uiterlijk van rimpels te verbeteren en het verlies van stevigheid te herstellen veroorzaakt door het glycatieproces.

€ 165,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Advanced Pigment Corrector

Advanced Pigment Corrector richt zich op huidverkleuring, vaak veroorzaakt door opeenhoping van de zon, hormonale verschuivingen en het natuurlijke verouderingsproces. Deze multi-actieve, uitgebreide technologie exfolieert en verbetert de uitstraling van de huid om verkleuring te verminderen. Getest op alle huidtinten om de verschijning van hardnekkige huidverkleuring en ongelijkmatige teint te verbeteren, omdat het de uitstraling van glans versterkt.

€ 100,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Antioxidant Lip Repair

Deze krachtige behandeling helpt de tekenen van milieuschade te bestrijden, terwijl het lipoppervlak wordt gladgemaakt en gerehydrateerd.

 

- Helpt bij het aantrekken en vasthouden van water om het lipweefsel te verjongen, te hervormen en aan te vullen.

- Voor verlichting van droge lippen door het drogen van voorgeschreven therapieën zoals orale isotretinoïnen.

- Verlicht droogheid en strakheid.

€ 45,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Blemish + Age Defense

Blemish + Age Defense is een gerichte, olievrije aanpak voor een verouderde huid die vatbaar is voor puistjes. Deze eerste op de markt gebrachte zuurmix combineert 2% dizuur met een optimale alfa- en beta-hydroxyzuurformulering om de vorming van acne en verstopte poriën te verminderen, terwijl fijne lijntjes, rimpels en een ongelijkmatige teint worden verbeterd.

 

- Vermindert overtollige talgproductie en verbetert het uiterlijk van vlekkerigheid, vlekken en een ongelijkmatige teint.

- Ontlast verstopte poriën.

- Vermindert zichtbare tekenen van verouderingIdeaal voor acne-gevoelige, vette, gecombineerde en verouderende huidtypes.

€ 87,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Discoloration Defense

Discoloration Defense is een gelaagde, dagelijks te gebruiken donkere vlekcorrector waarvan klinisch is bewezen dat het de verschijning van belangrijke soorten huidverkleuring vermindert, waaronder moeilijk te behandelen vormen zoals hardnekkige bruine vlekken en vlekken na acne. Geformuleerd met 3% tranexaminezuur, 1% kojiczuur, 5% niacinamide en 5% HEPES, deze formule van de nieuwste generatie verbetert het uiterlijk van huidverkleuring, verheldert de huid en egaliseert de huidskleur binnen 2 weken.

 

€ 92,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen


Glycolic 10 Renew Overnight

Glycolic 10 Renew Overnight is geformuleerd met een vrije zuurwaarde van 10% glycolzuur, waardoor het kan werken met een echte concentratie van 10% waarvan is bewezen dat het optimaal is voor het bevorderen van effectieve exfoliatie en natuurlijke celvernieuwing. De waarde van vrij zuur verwijst naar de werkelijke sterkte van een glycolzuurproduct en wordt beïnvloed door zowel de zuurconcentratie als de pH van de formule. Deze krachtige nachtcrème is synergetisch gemengd met 2% fytinezuur om de helderheid en helderheid van de huid te bevorderen, en een drievoudig verzachtend complex om de huidbarrière te ondersteunen. Glycolic 10 Renew Overnight is bewezen draaglijk voor nachtelijk gebruik en verbetert het uiterlijk van de huidtextuur en -tint om een heldere teint en een stralende huid te bevorderen.

€ 79,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Hyaluronic Acid Intensifier (H.A.)

H.A. Intensifier is een multi-voordelig correctief serum waarvan bewezen is dat het de hyaluronzuurspiegels van de huid versterkt. Deze unieke formule bevat een hoge concentratie aan puur hyaluronzuur, proxylane ™ en botanische extracten van zoethoutwortel en paarse rijst om het hyaluronzuurgehalte van de huid te ondersteunen en hydratatie van het oppervlak te geven, waardoor het zichtbare uiterlijk van stevigheid, gladheid en volheid van het gezicht verbetert. Dit hyaluronzuurserum kan worden gebruikt als onderdeel van een huidverzorging voor thuis na dermale vullers; raadpleeg altijd uw arts voor individueel thuisadvies.

€ 97,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Metacell Renewal B3

Metacell Renewal B3 maakt gebruik van een gepatenteerde waterige emulsie om een hoge concentratie van 5% niacinamide (vitamine B3) te leveren in combinatie met een verstevigend tripeptideconcentraat en 15% pure glycerine om vroege tekenen van fotoveroudering aan te pakken. Hoewel tekenen van photoaging op verschillende intensiteiten verschijnen, afhankelijk van huidbiologie, levensstijl, geografie, zonbeschermingsgedrag en huidverzorgingsregime, hebben ze een multiplicatief effect en creëren ze een vroegtijdig verouderd uiterlijk. Deze uitgebreide dagelijkse emulsie verbetert zichtbaar deze vroege tekenen van fotoveroudering door de celvernieuwing te verhogen om de huid weer te laten opduiken, de huidskleur te herstellen en egaliseren, en het uiterlijk van rimpels en oppervlakte-elasticiteit te verbeteren.

€ 100,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Phyto Correctieve

Phyto + is ontworpen om huidverkleuring te helpen verbeteren zonder irritatie. Geformuleerd in een verzachtende gel met botanische extracten, komkommer en tijm gecombineerd met arbutine en kojiczuur om donkere vlekken te verbeteren en een algehele helderdere, egalere en stralende teint te bevorderen. Phyto + wordt geleverd in een hyaluronzuurbasis om de huid te hydrateren en te verbeteren.

€ 66,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Redness Neutralizer

Geformuleerd met een biomimetisch peptidecomplex waarop octrooi is aangevraagd om omgevingsinvloeden te bestrijden die kunnen leiden tot het verschijnen van huidvlekken en ongemak.

 

- De huid voelt koeler aan.

- Klinisch bewezen dat het de gladheid en uitstraling van de huid verbetert.

- Zonder parabenen, zonder parfum, zonder siliconen, zonder kleurstoffen, zonder alcohol en niet-comedogeen.

€ 77,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Retexturing Activator

Retexturing Activator is een revolutionair aanvullend en herstellend serum dat de huidbarrière versterkt voor een gezondere, stralende huid. Door gebruik te maken van gepatenteerde technologie is dit unieke serum zeer effectief in het bevorderen van een goede peeling terwijl het de toevoer van aminozuren van de huid optimaliseert om de externe barrière te versterken. Geformuleerd in een efficiënt olievrij toedieningssysteem dat geschikt is voor alle huidtypes om de huid aan te vullen en te scrubben voor een merkbaar zachte, gladde huidtextuur. Dit olievrije serum heeft het resurfacing-vermogen van dagelijkse 20% glycolzuurbehandeling.

€ 83,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Retinol 0.3

Retinol 0.3 wordt aanbevolen voor nieuwe retinolgebruikers. Deze krachtige nachtbehandeling bevat 0,3% pure retinol, verbeterd met de nieuwste stabilisatie- en afgiftetechnologieën om een stabiele, gelijkmatige afgifte te garanderen. Geformuleerd met verzachtende bisabolol om irritatie te minimaliseren en speciaal verpakt om de potentie te behouden, helpt deze retinolcrème voor het gezicht fijne lijntjes, rimpels, verkleuring, vlekken en poriën te verbeteren door de celvernieuwing te versnellen. Retinol 0.3 is ideaal voor continu gebruik of voor het conditioneren van de huid als voorwaarde voor SkinCeuticals Retinol 0.5.

€ 85,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Triple Lipid Restore 2:4:2

Triple Lipid Restore 2:4:2 is an anti-aging cream that contains the optimal and patented lipid ratio of 2% pure ceramides 1 and 3, 4% natural cholesterol, and 2% fatty acids, which is proven to nourish skin and correct signs of aging. This unique lipid correction cream contains the first 2:4:2 cholesterol-dominant ratio to help restore skin's external barrier and support natural self-repair, while potently nourishing aging skin for improvement in the visible appearance of skin smoothness, laxity, pores, and overall radiance.

€ 135,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Clarifying Clay Mask for Acne Prone Skin

Dit niet-uitdrogende masker combineert kaolien en bentoniet, aardklei van de hoogste kwaliteit; plantaardige en mineralen om de huid te kalmeren; en een hydroxyzuurmengsel om zachtjes te exfoliëren.

 

- Een hydroxyzuurmengsel scrubt zachtjes dode huidcellen,

- Natuurlijke aardeklei, kaolien en bentoniet, maken poriën los, verwijderen onzuiverheden en helpen overtollige oliën te verwijderen.

- Aloë en kamille kalmeren en kalmeren de huid.

€ 57,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Phyto Corrective Mask

Phyto Corrective Mask bevat sterk geconcentreerde botanische extracten, een kalmerende dipeptide en hyaluronzuur om de huidreactiviteit intensief te kalmeren en aan te vullen. Dit intensief kalmerende gezichtsmasker verkoelt bij contact, verlicht de gevoeligheid van de huid en herstelt de natuurlijke uitstraling en gladheid. Phyto Corrective Mask is klinisch getest na de procedure om visuele roodheid en ongemak effectief te verminderen. Dit veelzijdige botanische gezichtsmasker heeft veelzijdige toepassingen na tijdelijke huidreactiviteit.

€ 57,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Brightening UV Defense SPF 30

Brightening UV Defense SPF 30 is een vochtinbrengend, breedspectrum zonbescherming. Daarom is het krachtig en werkt corrigerend en biedt goede bescherming tegen UVA/UVB-straling. Daarnaast vermindert bestaande pigmentatie en voorkomt dat er nieuwe pigmentatie wordt gevormd op de huid. Verder licht Brightening UV Defense de doffe huid op.

€ 35,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Hydrating B5 Mask

Verbeterd met een uniek complex dat bestanddelen bevat van de natuurlijke vochtinbrengende factor van de huid (NMF), herstelt deze wekelijkse hydratatiebehandeling de waterbalans die essentieel is voor het op peil houden van de metabole functies van de huid.

 

- Bevat hoge concentraties hyaluronzuur en vitamine B5

- Optimaliseert vochtinjectie in specifieke gebieden

- Maakt de huid soepel en gladIdeaal voor alle huidtypes

€ 57,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Brightening UV Defense SPF 30

Brightening UV Defense SPF 30 is een vochtinbrengend, breedspectrum zonbescherming. Daarom is het krachtig en werkt corrigerend en biedt goede bescherming tegen UVA/UVB-straling. Daarnaast vermindert bestaande pigmentatie en voorkomt dat er nieuwe pigmentatie wordt gevormd op de huid. Verder licht Brightening UV Defense de doffe huid op.

€ 35,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Ultra Facial Defense SPF50+

Ultra Facial Defense biedt een hoge mate van bescherming tegen schadelijke UVA/UVB-stralen. Deze zonbescherming biedt optimale bescherming om pigmentatie en vroegtijdige fotoveroudering te voorkomen.Hoge performance, hydraterende zonbescherming met geavanceerde filtercomplex voor een breedspecrum UVA/UVB-bescherming

€ 35,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Mineral Radiance UV Defense SPF50

 

Mineral Radiance UV SPF50 is een getinte, 100% minerale filter zonbescherming. De formule van deze zonnebescherming is erg licht en dankzij de transparante kleurbolletjes past de zonnebescherming zich aan elke huidtint en is ook getest op verschillende etniciteiten. De formule zorgt ervoor dat de huid goed beschermd is tegen UV-straling en warmte. Mineral Radiance UV SPF50 is een zijdezachte, waterbestendige fluïde en is makkelijk aan te brengen op de huid en droogt snel.

€ 40,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Emollience

Emollience is geformuleerd met een exclusieve combinatie van natuurlijke extracten en essentiële oliën, waardoor het een rijke, herstellende gezichtscrème is voor de droge huid en gevoelige huidtypes. Deze gezichtscrème heeft een elegante, zachte formule en een gemakkelijke applicatie textuur.

 

- Voedt en hydrateert de huid.

- Herstelt en handhaaft het vochtgehalte van de huid.

- Absorbeert snel en gelijkmatig.

- Optimaal voor grote hoogten en koude of droge klimaten.

- Ideaal voor droge of gevoelige huidtypes.

€ 65,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen