Gentle Cleanser

Gentle Cleanser is een romige, milde reiniger geformuleerd die allantoïne, glycerine en sinaasappelolie combineren om het huidoppervlak te verzachten en te herstellen. Deze niet-schuimende, zachte huidreiniger verwijdert efficiënt onzuiverheden en langhoudende gezichts- en oogmake-up zonder sporen van residu. De huid voelt zacht, gehydrateerd aan en is klaar voor in-office behandelingen en thuis cosmeceutisch gebruik.

€ 35,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Blemish + Age Cleanser

Blemish + Age Cleanser Gel is een grondige en doelgerichte combinatie van zuren die oppervlaktecellen verwijdert poriën,vrij maakt en de huid glad maakt. Het is een mix van lipohydroxyzuur, glycolzuur en salicylzuur die op doelgericht talg en vuil verwijderen, dode huidcellen exfoliëren en de poriën vrij maakt. Daarnaast helpt om de zichtbare tekenen van huidveroudering tegen te gaan, de huidtextuur verbetert en zorgt voor een gelijkmatige helderheid.

€ 35,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Simply Clean

Simply Clean is een krachtige reiniger die make-up verwijdert, geformuleerd met een oppervlakte-actiesysteem en een concentratie die zachtjes een oneffen of ruwe huid exfolieert. Deze unieke gelreiniger verwijdert op efficiënte wijze waterdichte make-up en overtollige olie om de huid schoon en klaar te maken voor in-office behandelingen en thuis cosmeceutisch gebruik.

€ 35,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Blemish + Age Toner

Blemish + Age Solution is ontwikkeld voor de verouderende huid die last heeft van puistjes. Het is samengesteld uit een drievoudige combinatie van exfoliërende bestanddelen (lipohydroxyzuur, glycolzuur en salicyluur) om overtollig residu en oppervlaktecellen efficiënt te verwijderen om zodoende de poriën weer vrij te maken. Ontwikkeld voor verouderende huid met neiging tot onzuiverheden, met een lage pH-waarde voor het onthullen van een heldere, verfijnde huid met effen teint.

€ 35,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen