Discoloration Defense

Discoloration Defense is een gelaagde, dagelijks te gebruiken donkere vlekcorrector waarvan klinisch is bewezen dat het de verschijning van belangrijke soorten huidverkleuring vermindert, waaronder moeilijk te behandelen vormen zoals hardnekkige bruine vlekken en vlekken na acne. Geformuleerd met 3% tranexaminezuur, 1% kojiczuur, 5% niacinamide en 5% HEPES, deze formule van de nieuwste generatie verbetert het uiterlijk van huidverkleuring, verheldert de huid en egaliseert de huidskleur binnen 2 weken.

 

€ 92,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Blemish + Age Defense

Blemish + Age Defense is een gerichte, olievrije aanpak voor een verouderde huid die vatbaar is voor puistjes. Deze eerste op de markt gebrachte zuurmix combineert 2% dizuur met een optimale alfa- en beta-hydroxyzuurformulering om de vorming van acne en verstopte poriën te verminderen, terwijl fijne lijntjes, rimpels en een ongelijkmatige teint worden verbeterd.

 

- Vermindert overtollige talgproductie en verbetert het uiterlijk van vlekkerigheid, vlekken en een ongelijkmatige teint.

- Ontlast verstopte poriën.

- Vermindert zichtbare tekenen van verouderingIdeaal voor acne-gevoelige, vette, gecombineerde en verouderende huidtypes.

€ 87,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Hyaluronic Acid Intensifier (H.A.)

H.A. Intensifier is een multi-voordelig correctief serum waarvan bewezen is dat het de hyaluronzuurspiegels van de huid versterkt. Deze unieke formule bevat een hoge concentratie aan puur hyaluronzuur, proxylane ™ en botanische extracten van zoethoutwortel en paarse rijst om het hyaluronzuurgehalte van de huid te ondersteunen en hydratatie van het oppervlak te geven, waardoor het zichtbare uiterlijk van stevigheid, gladheid en volheid van het gezicht verbetert. Dit hyaluronzuurserum kan worden gebruikt als onderdeel van een huidverzorging voor thuis na dermale vullers; raadpleeg altijd uw arts voor individueel thuisadvies.

€ 97,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Advanced Pigment Corrector

Advanced Pigment Corrector richt zich op huidverkleuring, vaak veroorzaakt door opeenhoping van de zon, hormonale verschuivingen en het natuurlijke verouderingsproces. Deze multi-actieve, uitgebreide technologie exfolieert en verbetert de uitstraling van de huid om verkleuring te verminderen. Getest op alle huidtinten om de verschijning van hardnekkige huidverkleuring en ongelijkmatige teint te verbeteren, omdat het de uitstraling van glans versterkt.

€ 100,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Antioxidant Lip Repair

Deze krachtige behandeling helpt de tekenen van milieuschade te bestrijden, terwijl het lipoppervlak wordt gladgemaakt en gerehydrateerd.

 

- Helpt bij het aantrekken en vasthouden van water om het lipweefsel te verjongen, te hervormen en aan te vullen.

- Voor verlichting van droge lippen door het drogen van voorgeschreven therapieën zoals orale isotretinoïnen.

- Verlicht droogheid en strakheid.

€ 45,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Phyto Correctieve

Phyto + is ontworpen om huidverkleuring te helpen verbeteren zonder irritatie. Geformuleerd in een verzachtende gel met botanische extracten, komkommer en tijm gecombineerd met arbutine en kojiczuur om donkere vlekken te verbeteren en een algehele helderdere, egalere en stralende teint te bevorderen. Phyto + wordt geleverd in een hyaluronzuurbasis om de huid te hydrateren en te verbeteren.

€ 66,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Retexturing Activator

Retexturing Activator is een revolutionair aanvullend en herstellend serum dat de huidbarrière versterkt voor een gezondere, stralende huid. Door gebruik te maken van gepatenteerde technologie is dit unieke serum zeer effectief in het bevorderen van een goede peeling terwijl het de toevoer van aminozuren van de huid optimaliseert om de externe barrière te versterken. Geformuleerd in een efficiënt olievrij toedieningssysteem dat geschikt is voor alle huidtypes om de huid aan te vullen en te scrubben voor een merkbaar zachte, gladde huidtextuur. Dit olievrije serum heeft het resurfacing-vermogen van dagelijkse 20% glycolzuurbehandeling.

€ 83,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Retinol 0.3

Retinol 0.3 wordt aanbevolen voor nieuwe retinolgebruikers. Deze krachtige nachtbehandeling bevat 0,3% pure retinol, verbeterd met de nieuwste stabilisatie- en afgiftetechnologieën om een stabiele, gelijkmatige afgifte te garanderen. Geformuleerd met verzachtende bisabolol om irritatie te minimaliseren en speciaal verpakt om de potentie te behouden, helpt deze retinolcrème voor het gezicht fijne lijntjes, rimpels, verkleuring, vlekken en poriën te verbeteren door de celvernieuwing te versnellen. Retinol 0.3 is ideaal voor continu gebruik of voor het conditioneren van de huid als voorwaarde voor SkinCeuticals Retinol 0.5.

€ 85,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Redness Neutralizer

Geformuleerd met een biomimetisch peptidecomplex waarop octrooi is aangevraagd om omgevingsinvloeden te bestrijden die kunnen leiden tot het verschijnen van huidvlekken en ongemak.

 

- De huid voelt koeler aan.

- Klinisch bewezen dat het de gladheid en uitstraling van de huid verbetert.

- Zonder parabenen, zonder parfum, zonder siliconen, zonder kleurstoffen, zonder alcohol en niet-comedogeen.

€ 77,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Triple Lipid Restore 2:4:2

Triple Lipid Restore 2:4:2 is an anti-aging cream that contains the optimal and patented lipid ratio of 2% pure ceramides 1 and 3, 4% natural cholesterol, and 2% fatty acids, which is proven to nourish skin and correct signs of aging. This unique lipid correction cream contains the first 2:4:2 cholesterol-dominant ratio to help restore skin's external barrier and support natural self-repair, while potently nourishing aging skin for improvement in the visible appearance of skin smoothness, laxity, pores, and overall radiance.

€ 135,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Clarifying Clay Mask for Acne Prone Skin

Dit niet-uitdrogende masker combineert kaolien en bentoniet, aardklei van de hoogste kwaliteit; plantaardige en mineralen om de huid te kalmeren; en een hydroxyzuurmengsel om zachtjes te exfoliëren.

 

- Een hydroxyzuurmengsel scrubt zachtjes dode huidcellen,

- Natuurlijke aardeklei, kaolien en bentoniet, maken poriën los, verwijderen onzuiverheden en helpen overtollige oliën te verwijderen.

- Aloë en kamille kalmeren en kalmeren de huid.

€ 57,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Phyto Corrective Mask

Phyto Corrective Mask bevat sterk geconcentreerde botanische extracten, een kalmerende dipeptide en hyaluronzuur om de huidreactiviteit intensief te kalmeren en aan te vullen. Dit intensief kalmerende gezichtsmasker verkoelt bij contact, verlicht de gevoeligheid van de huid en herstelt de natuurlijke uitstraling en gladheid. Phyto Corrective Mask is klinisch getest na de procedure om visuele roodheid en ongemak effectief te verminderen. Dit veelzijdige botanische gezichtsmasker heeft veelzijdige toepassingen na tijdelijke huidreactiviteit.

€ 57,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Metacell Renewal B3

Metacell Renewal B3 maakt gebruik van een gepatenteerde waterige emulsie om een hoge concentratie van 5% niacinamide (vitamine B3) te leveren in combinatie met een verstevigend tripeptideconcentraat en 15% pure glycerine om vroege tekenen van fotoveroudering aan te pakken. Hoewel tekenen van photoaging op verschillende intensiteiten verschijnen, afhankelijk van huidbiologie, levensstijl, geografie, zonbeschermingsgedrag en huidverzorgingsregime, hebben ze een multiplicatief effect en creëren ze een vroegtijdig verouderd uiterlijk. Deze uitgebreide dagelijkse emulsie verbetert zichtbaar deze vroege tekenen van fotoveroudering door de celvernieuwing te verhogen om de huid weer te laten opduiken, de huidskleur te herstellen en egaliseren, en het uiterlijk van rimpels en oppervlakte-elasticiteit te verbeteren.

€ 100,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen