Phloretin CF

Phloretin CF bevat een gepatenteerde synergetische combinatie van 2% phloretin, 10% pure vitamine C en 0,5% ferulazuur voor verbeterde bescherming tegen huidveroudering door de atmosfeer - milieuschade en vroegtijdige tekenen van veroudering veroorzaakt door vrije radicalen van UVA / UVB, infraroodstraling (IRA) en ozonverontreiniging (O3). Naast antioxiderende beschermende voordelen, verbetert Phloretin CF het uiterlijk van verkleuring, fijne lijntjes en een ongelijkmatige teint.

€ 165,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Serum 10

Ideaal voor gevoelige huidtypes of die nieuw zijn voor vitamine C antioxidant serum, Serum 10 gebruikt 10% pure vitamine C (l-ascorbinezuur) en 0,2% ferulazuur om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren die bijdragen aan atmosferische huidveroudering - milieuschade en vroegtijdige tekenen van veroudering veroorzaakt door vrije radicalen door UVA / UVB-straling. Naast de voordelen van vitamine C, helpt dit antioxidant serum ook het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels te verbeteren.

€ 80,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Resveratrol B E

Resveratrol B E is een eersteklas nachtbehandeling die een maximale concentratie van 1% pure, stabiele resveratrol combineert, synergetisch verbeterd met 0,5% baicaline en 1% pure vitamine E (alfa-tocoferol) voor geoptimaliseerde anti-aging antioxidantprestaties. Deze gepatenteerde cocktail met antioxidanten neutraliseert vrije radicalen, ondersteunt de natuurlijke antioxiderende afweer van de huid en laat een zichtbare uitstraling en stevigheid zien.

€ 160,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

C E Ferulic

CE Ferulic bevat een synergetische combinatie van antioxidanten van 15% pure vitamine C, 1% vitamine E en 0,5% ferulazuur om de bescherming tegen milieuschade veroorzaakt door vrije radicalen die kunnen bijdragen aan atmosferische veroudering te verbeteren . Het is nu bewezen dat C E Ferulic gecombineerde oxidatieve schade veroorzaakt door UVA / UVB-stralen, ozonverontreiniging en uitlaatgassen van dieselmotoren met tot wel 41% vermindert. Naast de antioxiderende beschermende voordelen, verbetert C E Ferulic tekenen van veroudering en fotobeschadiging, het verschijnen van lijntjes en rimpels, en het verlies van stevigheid, terwijl het de teint van de huid verheldert.

€ 150,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

AOX+ Eye Gel

AOX + Eye Gel is een baanbrekend serum-in-een-gel die een synergetische combinatie bevat van 5% pure vitamine C (l-ascorbinezuur), 1% floretine en 0,5% ferulazuur, samen met krachtige plantaardige ingrediënten om het tere ooggebied te beschermen door atmosferische huidveroudering - milieuschade en vroegtijdige tekenen van veroudering veroorzaakt door vrije radicalen van UVA / UVB, infraroodstraling (IRA) en ozonverontreiniging (O3). Dit verfrissende oogserum richt zich op zichtbare tekenen van veroudering, zoals kraaienpootjes en fijne lijntjes, en verbetert het uiterlijk van wallen, vermoeidheid en kringen onder de ogen.

€ 85,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen